Veilig op weg door weer en wind

Veilig op weg door weer en wind

Veilig op weg door weer en wind

Veilig op weg door weer en wind

Dikke truien, warm haardvuur, lange boswandelingen, het najaar heeft zo zijn charmes. 

Maar voor automobilisten is het elk jaar weer even aanpassen. Slechter zicht door doffe koplampen, heftige regenbuien of laagstaande zon. En het wordt toch wel weer erg vroeg donker. Autoschade kan in een klein hoekje zitten, of in een flinke windvlaag of onverwacht glad wegdek. 

Sterretjes in de voorruit, beschadigde velgen of kleine deukjes en krassen zien we in het najaar veel voorbij komen. Gelukkig verhelpen we dit soort kleine autoschades bij ABS Autoherstel heel snel. Vaak zijn we zelfs klaar terwijl u wacht. 

Kunt u binnen opwarmen terwijl wij zorgen dat uw auto er weer als nieuw uitziet. 

Zien en gezien worden daar draait het om op de weg. ABS Autoherstel helpt u daarbij.

Koplampen polijsten en afstellen

Met doffe koplampen ziet u minder, én bent u zelf minder goed te zien. De auto kan er zelfs op worden afgekeurd bij een apk-keuring. Doffe koplampen? Wij helpen u er vanaf.

Klein Herstel

Een kras, deuk of steenslag? Dit soort kleine schades herstellen wij razendsnel. Voorkom dat ze groter worden en bespaar kosten. Klaar terwijl u wacht!

Autoruitherstel

Een sterretje of barst is snel te herstellen. En dat is een stuk voordeliger dan een hele voorruit vervangen. Wees er op tijd bij en voorkom grote schade aan uw autoruiten.

Velgen herstellen

Strakke velgen maken uw auto helemaal af. Ga voor dat extra beetje uitstraling en laat beschadigde velgen herstellen. Binnen no-time zijn ze weer als nieuw.

Uiteraard houden we ons aan de aanbevolen maatregelen van het RIVM:

  • Afstand houden
  • Extra handen wassen
  • Geen handen schudden
  • Sleutels, deurklinken, pinautomaten etc. worden continu gedesinfecteerd

Maar we gaan nog een stap verder om onze klanten zo goed en zo veilig mogelijk te helpen.

Onze medewerkers houden de nodige afstand, dragen plastic handschoenen en zijn niet verkouden.

We proberen de afspraken zo te plannen dat klanten zoveel mogelijk alleen aan de balie staan. Mocht het toch voorkomen dat er meerdere mensen aan de balie staan, dan kunnen we u vragen buiten te wachten.

Wij informeren vooraf of u verkouden bent, of in een besmet gebied bent geweest. Mocht dat het geval zijn dan vragen we u op een later moment terug te komen.

Gerelateerde blogs van ABSoluut.tv

Schadevrij de herfst door

Met de herfst in het vooruitzicht, moeten we ons voorbereiden op ander weer en andere omstandigheden op de weg. In dit artikel een aantal tips voor veiliger rijden…

Lees verder

5 tips tegen beslagen autoruiten

Ben jij er zo een die zich met minimaal zicht de weg op waagt of wacht je netjes tot je ruim voldoende ziet? Niets zo vervelend als beslagen autoruiten. Met deze tips zijn ze voorgoed verleden tijd.

Lees verder

Helderheid over verlichting

Goede autoverlichting is een must. Zeker nu het weer langer donker is. Maar wat betekenen die icoontjes op het dashboard ook alweer? Wat is stadslicht? En wanneer mag je grootlicht voeren?

Lees verder

Drukte op de weg

November is traditiegetrouw de drukste maand in het verkeer. Ook al ga je dit jaar misschien minder de weg op, dan rijd je toch in zowel de ochtend- als avondspits weer in het donker. Ook is de kans op slecht weer groter. Bereid je daarop voor.

Lees verder